Jes Mejlby Jørgensen 2019-12-02T10:00:55+00:00

JES MEJLBY JØRGENSEN

Jes kom til Faarup & Partners i 2006 med mere end 25 års ledererfaring fra internationale virksomheder på både it leverandør- og kundesiden.

Rådgiver og arbejder primært inden for strategi, implementering af digitaliseringsinitiativer, sourcing, udarbejdelse og opfølgning på Business Cases, gevinstrealisering samt review af projekter.

Tidligere var han Senior Vice President og international ansvarlig for koncern-it-funktionen hos ISS, en af verdens største udbydere af Facility Services. Var ansvarlig for strategi, globale projekter, leverandørkontrakter samt outsourcing.

Før da it-direktør og medlem af direktionen i ISS Danmark og bestyrelsen for ISS Data. Deltog i integration af akkvisitioner, kvalitetsstyring og strategisk planlægning på forretningssiden samt var ansvarlig for udarbejdelse og realisering af it-strategi, infrastruktur, systemdrift, implementering af systemer samt service og support.

I midten af firserne driftschef i ØK Data og ansvarlig for levering af outsourcing ydelser til eksterne kunder. Inden da driftschef og planlægger i daværende Regnecentralen.

HD i organisation fra Handelshøjskolen i København.

Vil du i kontakt med Jes?

Ring på +45 21 41 21 41

Skriv til [email protected]