Kort fortalt 2020-03-18T08:45:25+00:00

FRA STRATEGI TIL VÆRDI

fra strategi til virkelighed

Virksomheder er optaget af at gennemføre forandringer og projekter, f.eks. reformer, digital transformation, opkøb, frasalg eller organisationsforandring.
Vi har gentænkt traditionelle tilgange, og har i dag en integreret pakke, der – anvendt fuldt ud – kan medføre ekstraordinære resultater i form af øget indtjening, sparede ressourcer og nye muligheder.
Med en systematisk og gevinstdreven tilgang sikrer vi, at ressourcerne bruges på de rigtige projekter.

RÅDGIVNING

Vi er et team af seniorrådgivere med betydelig erfaring fra lederstillinger i både små og store organisationer, såvel i Danmark som internationalt.
Med den viden tilfører vi værdi, når vi indgår i styregrupper, ved rådgivning på strategisk og taktisk niveau, som ressourcer ved praktisk gennemførelse af opgaver, eller som ledelsesansvarlig – for et projekt eller midlertidigt for en funktion. Vi har dyb specialistviden om Business Cases, Gevinstrealisering, Digitalisering, Sourcing og Forandringer.

KURSER

Vi udbyder nu på 10. sæson det intensive 1-dags kursus – Bliv Skarp på Business Cases – som mere end 1.000 kursister fra over 300 virksomheder efterhånden har deltaget i. Kursuspakken omfatter derudover kurser indenfor Gevinstrealisering, Styregruppen og Forandringer.

VÆRKTØJER

Vi har sammen med kunder udviklet BC Light, så det er nemt at udarbejde og følge op på Business Cases. Hos Københavns Lufthavn letter hvert år flere hundrede projekter fra jorden, og som tidligere var vanskelige at prioritere mellem og følge op på. Nu har lufthavnen fået et værktøj, der fører til bedre beslutninger og større gevinster – og bedre projekter.

ØKOSYSTEM

Vi har som ambition – at være knudepunkt i et kompetence- og værdinetværk, der omfatter excellente niche-virksomheder og selvstændige, som vi skaber synergi med, og dermed kan opnå ekstraordinære resultater for vore kunder.

Skal vi mødes?

Bliv kontaktet

— Eller ring nu på telefon +45 33 32 32 99

Faarup & Partners

Vi er etableret i 2002 og har til huse i charmerende fredet ejendom fra 1796, beliggende i Københavns indre by, på hjørnet af Vestergade og Gl. Torv.

Se hvem vore kunder er her.

Møde vore seniorpartnere.